Saturday, April 15, 2006

Παρουσιαση του iCon



Aγαπητοί φίλοι,
έχω τη χαρά να σας προσκαλέσω στην παρουσίαση του βιβλίου "iCon. Steve Jobs: Η εντυπωσιακότερη δεύτερη πράξη στην ιστορία των επιχειρήσεων".
Την εκδήλωση θα προλογίσει ένας από τους ανθρώπους που θαυμάζω, ο συγγραφέας και τόσα πολλά ακόμη Νίκος Δήμου. Θα παρουσιάσω το βιβλίο κάνοντας χρήση πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού για τον προσωπικό μου ήρωα, Στιβ.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ωκεανίδα, τη Λουίζα Ζαούση, το Νίκο Μεγαπάνο και το Βασίλη Κιμούλη για την τιμή να μου εμπιστευτούν την παρουσίαση, το Νίκο Δήμου που θα υποστηρίξει το όλο εγχείρημα με τη δική του ξεχωριστή ματιά.
Πολλές ευχαριστίες ακόμη στην Αλέκα Παπασωτηρίου, το Δημήτρη Φακίνο, τους φίλους μου και συναδέλφους στο vcdc.gr και το macephemera.gr.
Θα χαρώ να σας δω από κοντά.

4 comments:

Anonymous said...

Χάρη όπως σου είπα και στο VCDC μάλλον θα είμαι Αθήνα εκείνες τις μέρες, οπότε και θα τα πούμε στην παρουσίαση. Πρίν όμως θα τα πούμε Ηράκλειο την Μεγάλη Βδομάδα και το Πάσχα ;) Χαιρετισμούς σε σένα, την Εύα και το Χριστινάκι.
Βαγγέλης.

tsevis said...

Θα χαρώ να σε δω, φίλε Βαγγέλη.
Και με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω θερμά για το πολύτιμο υλικό καθώς και την εν γένει συμπαράστασή σου.
Πολλούς χαιρετισμούς και σε σένα από όλους μας εδώ. Καλή αντάμωση στο Ηράκλειο.

Maria Velliou said...

Χάρη καλησπέρα, καλώς ήρθες και καλή συνέχεια.
Έχεις τόση ιστορία στο Internet και τόση δράση στο VCDC, που δεν θα περίμενε κανεις να περισσεύει χρόνος και για blogging, κι όμως νάσαι, παρών σε κάθε ψηφιακή πρόκληση.
Χαίρομαι που σε βλέπω εδώ.
Όπως ξέρεις, απολαμβάνω πάντα τις εικονογραφήσεις σου, που βρίσκω εξαιρετικά ευφυείς μέσα στην απλότητα τους, όπως ακριβώς πρέπει να είναι δηλαδή.
Η δημοσίευση τους λοιπόν είναι άλλος ένας καλός λόγος για να επισκεπτόμαστε το blog σου.
BTW, η RAINBOW σου χρωστά πολλά.
Όσο για μένα, σε έχω σκεφτεί πολλές φορές τελευταία, που αντιμετωπίζω πάμπολλα απαράδεκτα προβλήματα με το πανάκριβο μου
i-pod (grrr).
Καμιά ιδέα επ' αυτού;
Ελπίζω ότι θα σε δω και αύριο, ούτως ή άλλως, στη σχολή-γνωστές διαδικασίες.
Σε χαιρετώ, να 'σαι καλά.

tsevis said...

Γεια σου Μαρία!
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια.
Ανταποδίδω φυσικά με ειλικρίνεια τα αισθήματα εκτίμησης και στη δική σου πολυάσχολη ζωή, που είδα με έκπληξη πως βρίσκει χρόνο για να εξωτερικεύεται και σε blog. Μάλιστα σε ανακάλυψα λίγες μέρες πριν στο blog του Νίκου Δήμου, που παρακολουθώ ανελλιπώς.
Έτσι διάβασα και το κείμενο για τα Πανεπιστήμια, που φαντάζεσαι με πόσο ενθουσιασμό προσυπογράφω.

Εύχομαι ό,τι καλύτερο για αυτή σου τη δραστηριότητα.

Χ.